Video's

 

Fanny (Frizzle fan 't Suderein) voor het eerst aan het redding zwemmen, hoe gaaf is dat! Op commando het water in gaan en het slachtoffer naar de kant halen. 30 kilo hond versus 80 kilo man! (vader Cartier FTS X Damilla FTS) 

 

 

Twee neven! Lotto  (Bodie) FTS (Tranduil Korol Elfov iz Mira Anzheliki X Elodie "Pipa" FTS) zonder aftekening en Mazzel (Bikkel) FTS (Olympico's D'Esglai "Messi" X Frizzle "Fanny" FTS) beide dik jaar oud

 

filmpjes van onze boxers!

 Cartier en Yup (Slowakije juni 2017) 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/sietie.lesman/videos/10209627164983701/ 
 

Ff op de bank blijven! dat is heel moeilijk voor eentje!

 


 

 

gister nog even de bbq aan. hondjes mee . Was nog even heerlijk! Lekker weer om nog even van te genieten. Genieten van spelende hondjes. Daar kan geen verre vakantie tegenop. heerlijk rust en ruimte op onze eigen minicamping :-)))

Posted by Sietie Lesman on woensdag 28 augustus 2013

 

 

Die oogjes........ <3.

Posted by Sietie Lesman on zondag 5 april 2015

 

 

Onze boefkes

Posted by Sietie Lesman on vrijdag 3 april 2015