Over ons

 

Wij zijn Jan en Sietie van der Woude,

 . Sietie is opgegroeid met Boxers en is daardoor meer dan 40 jaar geleden met het boxer ras besmet geraakt. Jan heeft dit geweldige ras zon 33 jaar geleden leren kennen.

We hebben in januari 2007 onze kennelnaam "Fan 't Suderein" gekregen. De stammoeder van onze kennel is Benthe van de Legedyk, een geweldig teefje die dus de basis vormt van onze roedel. Benthe  wordt 3 mei 2016 11 jaar oud. Ze is nog steeds fit en geniet nog altijd van haar eten en aandacht. Benthe vindt het erg fijn om overal mee naar toe te gaan, net als de rest overigens! Uit haar hebben we Anna-Kay gefokt een nu bijna 9 jarig gestroomd teefje met een prachtig hoofd en een altijd blij en opgewekt karakter, Anna is als een jonge pup je schat haar zo jaren jonger!

Van Anna hebben we onze Cathy en Cartier, broer en zus uit een prachtig gezond nest van 8 pups die ook op 22 augustus al weer zeven kruisjes tellen, met deze beide hondjes hebben we veel shows bezocht en niet onverdienstelijk, kijk op hun pagina voor de behaalde successen!

Uit Cathy hebben we Elodie "pipa" Excalibur Ëxi" Happy en Kissy onze jongeste lid van de roedel aangehouden. Pipa lopen we sporadisch een show mee maar ze weet altijd boven in te eindigen! als 12 weken oude pup op de Duitse Jahressieger bij de beste 5 te eindigen. Op een JHD werd ze eerste op een KCM werd ze tweede en afgelopen jaar in 2015 werd ze in Duitsland op de ATIIbox (wereldtentoonstelling Boxers) maar liefst vierde in de open klasse!

Kissy is onze jongste telg, een heerlijk donkergestroomd teefje met een geweldig karakter, zij is mede met de andere jeugdleden onze nieuwe hoop voor de toekomst van Suderein Boxers. Kijkt u rustig rond op onze website, We hebben geprobeerd om zoveel en zo compleet mogelijk te zijn in onze informatie over de honden, op gebied van Gezondheid, Afstamming en Showuitslagen. Veel plezier met het bekijken van ons prachtig ras "De Duitse Boxer" . 

met vriendelijke groet,

Jan en Sietie

van der Woude - Lesman

Oosterstreek 61, 8388NB Oosterstreek

lesmans@ziggo.nl 

0620739225

 In Memoriam

Aan mijn man Jan van der Woude, mijn grote jeugdliefde en maatje voor het leven